Nu handlar det inte om SC...

Men denna video var tom lite väl starkt för tom mig att ha på min egna blogg.
Jag tackar även LupX/Jesper för att han föstört mitt liv...


/Shaz

RACKADANGS FÖRSTA 2ON2 WIN!

ell yeah! Jag vann! Eller, jag och en kille till vann. :) Som inte är Rackadang, men det räknas inte! Det var Rackadang som representerade fett på B.net! Jag och en "person" som hette Kasper körde Zerg mot Toss & Terran. Jag gick hydralisks direkt, de var stabila som tusan måste jag säga. Jag spottade sönder det mesta som kom i min väg. Jag kom tyvärr inte på att ta screens förrens i slutet av matchen, så tyvärr är det svårt att följa med screensen. Men jag har laddat hem FRAPS på Mufflons begäran och ska fixa till det nån kväll. Jag spelade som Glurko en gång lärt mig i BW och det funkade bra. Expade tidigt, byggde arbetare hela tiden, sen samlade vi ihop oss och mosade all PUNY RESISTANCE!

*3min senare...*

Ok... nu är det tom så illa att ja inte ens tog några screenshots. jag trodde jag gjorde det för det laggade till som fan när jag tryckte på knappen, men icke... Fan med. Fan vad b. Nu tappade mitt inlägg all kraft kände jag. Men men, jag ska inte hänga läpp! Jag vann min första SC2 Beta match! Ni får tänka ihop bilder där jag och en kille som heter Kasper äger! Kasper är numera också min bästa StarCraft2 Beta-vän! också den enda vän jag har... tills resten av mina klankamrater kommer!

RACKADANG 4 LIFE!

EDIT:::...

Efter att Osto skickligt avslöjat att Screenshotsen inte ligger i SC2Betamappen utan lägger sig i Dokumentmappen  (helt logiskt?) så har jag nu hittat screensen! Enjoy! ;D/Shabot

Gammal gamer dör aldrig

Väl mött! Efter att ha fått ett litet fb-mail från Glurko åkte nostalgiandan fram. Surfade in på bnet för att registrera ett konto - jag vill ju också spela betadataspel! Efter att ha motstått allt vad datorspel heter sedan ett halvår efter att War 3 släppts var jag tvungen att tänka över saken. Ska jag eventuellt sabba mitt liv/sömn då jag egentligen inte har tid längre, för att sitta framför bnet och grinda sc. Självklart. Problemet var bara att för att anmäla sig till beta-testerna var man tvungen att registrera att man ägde ett Blizz-lir på battle.net.

Efter diverse flytter och stölder av giriga ex-honor har jag ju inget kvar, vilket ni kanske tror skulle bli ett problem. Men nej. Efter att ha spelat sc/bw mycket och installerat det överallt så sitter koden kvar i hjärnan. Efter ett snabbt letande i minnesbanken drog jag - riktigt imponerad av mig själv - in min sc-key på första försöket rakt ur minnet! Och vips hade jag registrerat att jag ägde ett spel och kunde beta-anmäla mig.

Antingen har jag aspberger/autism, eller så gillar jag Starcraft för mycket. Nu är det bara att vänta och se om man får betatesta och sedan se hur mycket det påverkar privatlivet. Sc/bw go?

Have a quality day
- Lorden

"you have opted for the Starcraft Beta"

Efter ett ganska kort samtal med Shazbot idag så surfade jag direkt in på mitt Battle.Net-konto för att anmäla mig som betatestare för Starcraft! Nu är det bara till att hålla tummarna för ett snabbt svar. Så länge får vi förlita oss på Shazbots intel, Glurkos tough talk och Mufflons fiffiga söktips.
"Hell, it's about time!"
/Harpo Mafacka

Nu kan vi kriga dubbelt så bra!

Ja, vi är alltså tillbaka, det är ju jättebra! Nu tänkte jag att det var dags för mig att skriva mitt första inlägg här också, för att ge klanbloggen lite pondus. Spelet verkar faktiskt jättetufft! Jag väntar med spänning på lite mer material från Shazbot, vår man on the inside. Tills vidare så har jag tittat en hel del på videos som andra har spelat in från sina matcher. Så här går man till väga om man är intresserad:

1. Gå in på youtube.

2. Sök på "starcraft 2 beta" eller dylikt.

3. Tryck på "sökalternativ" och filtrera på uppläggningsdatum, förslagsvis "idag" eller "den här veckan".


Jag googlade också på RACKADANG, det var en nostalgitripp kan jag säga! Eller vad tycks om den här rapporten från en klanmatch mellan oss och "Black 'n White" för en miljard år sedan. Hela deras klansida är faktiskt helt lysande och bör besökas. Old school!!

/Mufflon

Update @ 0700 hours.

Det börjar ta sig. Fick hjälp av Osto igår att fixa bort matbilden. Han berättade exakt hur jag skulle göra, och jag fixade det ändå inte. Då loggade han in och gjorde det hela på två sekunder, inkl Photoshopa till bilden som skulle ersätta den fina matbilden. :)
Igår spelade jag tre matcher i SC2betan. Ja jävlar vad spö jag fick! blev ihopteamad med en kille som föredrog att spela mot datorn sa han, vilket syntes på att han höll alla sina trupper i basen hela tiden, tills han blev överkörd han med. Samma match blev jag ZergRushad! OMG! KEKEKEKE! men som alltid är det bad manner att inte skriva GG. Det är bara starcraftkultur att göra så. :)
Mitt intryck av spelet är bra. Känns lustigt att man måste läsa vad en del units gör, som man inte sett innan. I samma veva blir man stressad som fan för man tänker alltid att man själv är den enda i hela världen som inte vet exakt vad alla units gör. Det är svårt att utforska ett spel när det är versus hela tiden. Jag hinner inte bygga mer än nån Roach och Zerglings. Sen är jag död. :) Jag har bara spelat Zerg än så länge. Svårt som det är att lära sig ett lag, så jag satsar på Zerg till en början. Det somförvånat mig mest hitentills, iom att jag inte läst om alla units på blizz sida, är Queenen. Jag väntade mig samma flygande, pålitliga, hit'n'run queen. Ist får jag en neurosedynskadad igenkott som inte ens flyger, utan går sakta, slår löst och ser iof lite ball ut. Hon kunde till en början spawna larwas! och lägga ut creep som sen kunde sprida sig vidare med hjälp av små cloakade ...saker. Hon är säkert bra när man lär sig. Vad jag försått av betan är Toss the way to go. Av alla 5 matcher (2on2) har bara två dudes spelat nått annat än Toss. Det var Zerg, och då blidde det zerg rush kekeke. Alltid samma sak med. 10+ Zealots kommer springande. ...när jag tänker på det har jag inte ens sett Terran ingame :D


/Shazbot

Vi är tillbaka?

Oj, oj, oj! Här kommer man hem från jobbet och läser sin mail, och vad ser man? Jo, RACKADANG är tillbaka! I full karriär!

 

Det känns bra. Olle har tydligen fått sån där Starcraft 2-beta. Så han får rapportera häftiga saker om den här. Det ska bli spännande.

Till sist vill jag bara parafrasera Bad Religion (och även vår gamla slogan):

We have returned, neighbours! We are the privileged elite!

 

/Glurko


Nu är det dax...

Too long have the people waited... its time to give them what they want!
/Shazbot

RSS 2.0